Jeg hedder Anne Line Sørensen, jeg er mor til tre, uddannet cand.polit og det er mig der har startet
Tegn til Baby

Du kan altid kontakte os på:
E-mail: hello@tegntilbaby.dk
Telefon: 71722579

Det hele startede med…

… jeg var selv lykkes med at få min egen datter til at lave de første par tegn. Og jeg så hvordan andre omkring mig virkelig gerne ville lære deres baby tegn – men enten ikke havde overskuddet til selv at huske og finde på tegnene eller ikke anede hvordan de skulle gribe det an.

Det må kunne gøres bedre! kan jeg huske, at jeg tænkte.. og til sidst havde tanken sat sig fast – og jeg kunne simpelthen ikke lade være. Jeg måtte finde ud af, om der var en måde hvorpå alle dem der havde lyst til at lære deres baby tegn – også kunne få succes med det!

Og dette blev startskuddet til Tegn til Baby.

En oplevelse på egen krop!

En af motivations faktorerne til, at gøre tegn til et allemands eje var, den forunderlige og fantastiske følelse det giver som mor, at kunne forstå sit lille barn.. Og den kæmpe forskel det gør for ens hverdag, når man pludselig kan forstå og kommunikere med sin lille 1-årige baby.

Tegn er medvirkende til at give dig en forbedring af hverdagen og relationen med din baby. Ej, hvor ville jeg godt have haft vidst det, med mine to andre børn. Det er en helt anden dialog, du kan skabe med dit lille barn, når du ikke først skal bruge kræfter på at håndtere misforståelser.

Forleden dag lavede min mindste datter tegnet for “cykel” – og vi gik tur ved en S-togstation, så selvfølgelig, var der mange cykler. Men så laver hun tegnet for “hat” – og jeg vender mig om og ser, at på den anden side af gaden, går der en mand, med hat og trækker en cykel! Jeg var mundlam. Freja sad i barnevognen og hoppede op og ned af glæde fordi jeg “gættede” rigtigt og kunne forstå at hun havde fået øje på manden med hatten og cyklen – og jeg forstod det.

Inspireret af den succes jeg selv oplevede med min egen datter, måtte jeg finde ud af om jeg bare var heldig. Eller om det her kunne spredes, så andre kunne få lige så meget succes som jeg selv oplevede. Og her blev jeg overrasket! Jeg læste op og ned om Babytegn, baby sign language, tegn til tale – og alt hvad jeg kunne komme i nærheden af, der havde noget med babyer og tegn at gøre.
Her fandt jeg ud af, at der i USA er blevet forsket i “Baby Signs” og at resultaterne ikke var til at skyde igennem.. Det giver simpelthen en længerevarende fordel for dit lille barn og fremmer barnets tale- og kognitive udvikling OG du får en mindre stresset mor og en lettere hverdag med din baby.

Hvordan er det udviklet?

Tegn til Baby er udviklet ud fra andre mødres erfaringer, egne erfaringer samt en kæmpe bunke forskning og studier. Og Tegn til Baby bliver ved med at udvikle sig… alle de skønne mødre og babyer jeg beskæftiger mig med hver dag, giver inspiration og liv til nye ideer og de bedste, mest intuitive løsninger, når vi i en travl hverdag skal lære vores lille baby tegn.

Jeg er statistisk anlagt, qua min baggrund som cand.polit, og jeg har derfor ofte en ret teoretisk tilgang til mine workshops og kurser og andre indlæringsprogrammer. Fx anvendes der teori for det et huske, samt indlærings strategier, når tegnene skal implementeres i hverdagen hos de skønne mødre. Jeg anvender ofte også klassiske workshop-øvelser kombineret med lege, der er relevante for de babyer der tiltager undervejs..

Lidt om ejeren.. mig..

Og hvem står så bag det hele.. Det gør en mor til tre (en på snart 2 år, 9 år og 14 år), med lidt mere i bagagen, end man lige skulle tro 😉

Jeg er uddannet cand.polit (økonomi) med speciale i avancerede statistiske modeller. Derudover gemmer jeg på lidt af en bagage

 • Elitesport fyldte mit ungdomsliv.
 • Været på landsholdet i cykling.
 • Fået mit ældste barn som 18 årig.
 • Udannet cand.polit (økonom) med speciale i avancerede statistiske modeller på Københavns Universitet. På trods af en daglig transport på tre timer og endnu en baby undervejs,
 • Oplevede min far fik kræft og tabte kampen.
 • Udvalgt som kommende kvindelig ledertalent af Djøf
 • Blev skilt.
 • Arbejdet i bank og forsikring, med bl.a. optimering, implementering af nye strategier, samt afholdelse og udvikling af workshops.
 • Gift på ny.
 • Mor på ny til min mindste datter.
 • Sagde mit job op.
 • Startede som selvstændig på barsel.
 • 1. februar 2018 blev Tegn til Baby blev sat i verden.

Jeg er en person, der ikke stopper, før mit mål er nået og målstregen krydset. Jeg vil give alt, hvad jeg har for at komme dertil, og jeg giver ikke op, før end min mission er nået.

Derudover har jeg et brændende ønske om at gøre en forskel. Det skal både være en forskel for det enkelte menneske, jeg møder på min vej, og det skal være en forskel i det store billede, der har effekt langt ud over min personlige rækkevidde.

Jeg har med Tegn til Baby ramt en nerve, hvor mit personlige nærvær kan komme til udtryk og samtidig medvirke til positive effekter, lang tid efter mit nærvær.

Tegn til Baby gør en forskel som jeg glæder mig til at dele ud af og berige andre med. Jeg kan næsten ikke vente!

 

Mig og mine 2 mindste piger..