POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER
Tegn til Baby bestræber sig på at sikre, at dine personlige oplysninger beskyttes, når du bruger vores tjenester. Derfor har vi udarbejdet en politik for, hvordan dine personlige oplysninger behandles og beskyttes. Denne politik finder anvendelse på enhver behandling, vi foretager af dine personlige oplysninger.

1. HVILKE OPLYSNINGER INDSAMLER VI, OG HVORNÅR INDSAMLER VI DISSE?
Vi indsamler personlige oplysninger om dig i form af dit navn, din adresse, e-mail og evt. telefonnummer.
Vi kan indsamle disse personoplysninger, når du afgiver en bestilling på webshoppen, kontakter vores kundeservice skriftligt og kommunikerer med os via e-mails og deltager i konkurrencer.

2. HVEM HAR ANSVARET FOR BESKYTTELSEN AF DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER?
Tegn til Baby IVS er ansvarlig for beskyttelsen af personlige oplysninger, som du giver os.

Tegn til Baby IVS
Fortkaj 22, st. th
Danmark
Tlf.nr: (+45) 7172 2579

E-mail: hello@tegntilbaby.dk

3. HVOR LAGRES DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER?
De personlige oplysninger, som vi indsamler fra dig, lagres i vores kundedatabase, samt i tilknyttede systemer, som kontrolleres af Tegn til Baby.
Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til både lagring og behandling af dine oplysninger, men i alle tilfælde er Tegn til Baby ansvarlig for lagring, behandling og beskyttelse af dine oplysninger.

4. HVAD BRUGER VI DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER TIL?
Vi anvender dine personlige oplysninger til følgende formål:

 •  For at indfri købs- og returaftaler
 • Til at overholde gældende lovgivning
 • Oprettelse af din personlige konto hos Tegn til Baby
 • Afsendelser af beskeder via sms, e-mail og andre online kanaler vedrørende aktuelle ordrer
 • Kontakt til dig i tilfælde af at vi har brug for at kommunikere med dig vedrørende din ordre
 • Besvarelse af dine henvendelser og information om nye eller ændrede tjenester
 • Besked til vindere af onlinekonkurrencer
 • Teste og forbedre vores systemer, der leverer tjenester
  Såfremt du har givet dit udtrykkelige samtykke hertil, kan vi endvidere bruge dine personlige oplysninger til følgende formål:
 • Afsendelse af markedsføringsmateriale som f.eks. nyhedsbreve, sms og andre elektroniske/digitale kanaler, som du selv har tilmeldt dig
 • Udsendelse af spørgeundersøgelser til dig og dermed give dig mulighed for at påvirke vores udbud og serviceydelser

Vi lagrer dine personlige oplysninger, så længe de er nødvendige for, at vi kan udføre ovennævnte tjenester, eller så længe loven kræver det. Herefter slettes dine personlige oplysninger.

5. HVEM HAR ADGANG TIL DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER?
Dine personlige oplysninger benyttes udelukkende af Tegn til Baby IVS. Vi formidler og sælger aldrig dine personlige oplysninger til tredjepart med henblik på markedsføring uden for Tegn til Baby IVS. Dine personlige oplysninger overlades til Tegn til Baby IVS’ samarbejdspartnere, som leverer ydelser på Tegn til Baby IVS’ vegne og i overensstemmelse med Tegn til Baby IVS’ instruks og kun til at opfylde ovennævnte tjenester. Disse samarbejdspartnere kan f.eks. være speditører i forbindelse med levering af varerne, leverandører af online services eller databehandlings-services, identitetskontrol og informationer omkring betaling.

6. SIKKERHED
Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.
Vi anvender kun samarbejdspartnere, der har implementeret samme politikker om beskyttelse af personlige oplysninger, sikkerhedsforanstaltninger og procedurer, som vi selv internt har gjort.

7. HVAD ER DINE RETTIGHEDER?
Du har, med visse lovbestemte undtagelse, til hver en tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig og at få slettet disse oplysninger. Hvis dine oplysninger er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du bede om at få dem rettet.
Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi bruger dine data til markedsføringsformål.
Du kan kontakte os ved enten at ringe eller skrive til vores kundeservice.

Tlf.nr: (+45) 7172 2579
E-mail: hello@tegntilbaby.dk

Ønsker du at klage over vores behandling af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K.

8. LINKS
Vores hjemmeside, app, e-mails og andre online services kan indeholde links til andre hjemmesider og services, som ligger uden for vores kontrol. Vi kan ikke påtage os ansvaret for din integritet eller for indholdet på disse websteder. Vi tilbyder udelukkende disse links for at gøre det lettere for vores besøgende at finde mere information om specifikke områder.