Generelle vilkår for online tilmelding og betaling

Betaling kan ske med Dankort, Visa, Mastercard, JCB, Visa Electron og Maestro. Obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor

Fortrydelsesret

Da vi ved du har en lille (uforudsigelig 😉 ) baby, har du her hos os ret til at afmelde holdet, helt op til dagen hvor kurset starter. Vi vil selvfølgelig sætte pris på, at du skriver det til os, enten på telefon: 71722579 eller ved at sende en mail til hello@tegntilbaby.dk.

Tilbagebetaling af beløb

I tilfælde af at du vil framelde dig holdet, vil du få refunderet hele det forudbetalte deltagergebyr. Refusionen sker normalt ved bankoverførsel, og vi har derfor brug for oplysninger om dit kontonummer til din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme og kan uden videre oplyses pr. email.

Udeblivelse ved sygdom eller ferie

Du kan hos os altid blive kompenseret ved udeblivelse eller sygdom. Enten ved deltagelse på næste undervisningsmodul, eller ved at vi aftaler en individuel catch-up.

Aflysning

Såfremt Tegn til baby af given årsag er nødt til at aflyse en workshop vil det fulde beløb blive refunderet. Vi kan desværre værre nødsaget til at aflyse, hvis der ikke er nok holddeltagere. Du vil få besked min. 24 timer inden holdstart (husk at tjekke din mail).

Behandling af personlige oplysninger

Tegn til Baby registrerer de oplysninger brugeren giver (e-mailadresse, IP-adresse og lignende). Ingen af disse oplysninger vil være tilgængelig for andre brugere. Informationer behandles fortroligt og brugerens kodeord m.v. opbevares af Tegn til Baby i krypteret form. Tegn til Baby forpligter sig til aldrig at videregive eller videresælge de informationer vi har om brugeren. Man vil som bruger af Tegntilbaby.dk aldrig modtage breve eller mails, hvor man opfordres til at oplyse PIN-koder, kontonummer eller andre personlige oplysninger. Hvis du oplever dette, bedes du straks tage kontakt til Tegn til Baby.

Om brugerbetingelserne

Brugeren er ansvarlig for at overholde gældende dansk ret, herunder også de gældende regler om ophavsret m.v. Brugeren må således hverken krænke Tegn til Babys ophavsrettigheder eller rettigheder som tilkommer andre brugere eller tredjemand. Brugerbetingelserne kan ændres uden varsel. De senest opdaterede brugerbetingelser findes på Tegntilbaby.dk. Brugeren er selv ansvarlig for at orientere sig om eventuelle ændringer i brugerbetingelserne. Alle brugere er forpligtet til at efterkomme brugerbetingelserne.

Betalingen foregår over en SSL-krypteret forbindelse. Betalingen er godkendt af PBS.

Du køber ydelsen af Tegn til Baby (CVR Nr.: 37582093) Tlf.: 71722579, Fortkaj 22 st th, 2150 Nordhavn. Der er ingen returret på ydelsen.

Du modtager en e-mail bekræftigelse med din ordre når du har gennemført betalingen. Ordrebekræftelsen er også din adgangsbillet til workshoppen.