Det er tegn for de ting, situationer eller personer, der betyder allermest for din baby og tegn for de ting og situationer dig og din baby ofte støder på i hverdagen. Derfor kan et godt valg af begyndertegn være tegnet for din babys yndlingsbamse, eller fx tegnet for det i gør allermest, som at skifte, sove, amme osv..

Det kan være en udfordring selv at stå med det, at lære sin baby tegn. Vi oplever ofte, at mange mødre og fædre rigtig gerne vil det! Men simpelthen ikke når at lykkes med det selv.. Hos Tegn til Baby har vi høstet af en masse erfaringer fra andre mødre, der har haft svært ved at lære deres baby tegn. Ofte sker der nemlig det, at baby enten ikke når at knække koden (dvs. at lave det første tegn) eller at i kun når at indtroducere 3-5 begyndertegn. Og så stopper I der. Det er desværre bare ikke nok, hvis I skal nyde rigtig godt af alt det gode tegn og tidlig indsigt medvirker til!

I et forløb hos Tegn til Baby, uanset om det er et webinar, e-learning eller en workshop, så vil du blive mødt af stor viden og erfaring med det, at lære din baby tegn – og erfaring med lige netop at guide dig og din baby til at få succes.

Det er nemlig ikke lige meget hvordan du griber det an. Der er stor forskel på, hvordan din baby kan komme til at “knækker koden” og starte med de første tegn – og hvad det er der lige netop skal til.

Vil du vide mere, så klik videre til vores produkter: her