Jeg kan kun varmt anbefale Tegn til Baby.
Min baby og jeg deltog i forløbet i september. Jeg var startet en måneds tid i forvejen med nogle få tegn ud fra en bog, men fandt hurtigt ud af, at jeg havde brug for konkrete råd om de tegn jeg trænede samt brug for input til flere tegn. Anne Lines kursus gav mig dette og mere til.
Anne Lines rolige væsen, store engagement i hver enkelte kursist, mange gode øvelser og altid positive tilgang til spørgsmål og fortvivlelse over ’hvornår viser min baby sit første tegn’ er med til at gøre Tegn til Baby til en ubetinget god oplevelse.
Ca. 3 måneder efter jeg begyndte på Tegn til Baby var det som om, at tegnene pludselig begyndte at vælte ud af min baby.
Jeg er overbevist om, at vi ikke har så mange frustrationer, fordi jeg kan forstå min babys ønsker meget bedre på grund af tegnene. Og hver gang min baby viser et nyt tegn, så sender jeg Anne Line en varm tanke 🙂
Alt i alt: En fantastisk barselsoplevelse, som fortsætter med at få dagligdagen til at glide nemmere for hele familien.

-Anbefalet af Lotte Petersen

 

Jeg kan varmt anbefale Tegn til Baby. Jeg gik med min baby på et forløb i november /december. Og det var simpelthen så godt. For mig og min baby – og for resten af familien. For både storebror og far laver også tegn med lillesøster – og det er som om forståelsen mellem os og baby er blevet bedre. Kombinationen af ord og tegn giver en lettere kommunikation mellem os. Når vi laver tegn når vi fx skifter, får mad eller skal på tur hjælper det på babys tålmodighed. Selv om baby kun var 4-5 mdr. da vi gik på kursus, fik vi meget ud af det. Nu som 6 mdr. gammel kan min lille pige selv lave tegn for ‘mor’ og ‘mælk’ og ‘færdig’.
Anne Line sætter nogle meget fine og hyggelige rammer for både forældre og babyer – og der er rigtig god forplejning til store og små. Plakaterne med tegn, som jeg fik på kurset hænger flere steder i lejligheden, så vi husker at lave dem. Jeg kan virkelig anbefale Tegn til Baby som en barselsaktivitet, det er hyggeligt, lærerigt og afslappet på samme tid.

-Af Trine Larsen

 

Jeg fik god hjælp til at forstå hvordan jeg kunne tolke min søns fagter og hurtigt forstå at han faktisk kommunikerede med mig. Nu er vi på kurset og han begynder at lave flere af de tegn vi gennemgår. Anne Line er virkelig god og opmærksom på babyerne og det er utroligt at se hvordan hun fanger deres opmærksomhed med de tegn og lege hun laver. Det har været nogle rigtig gode oplevelser, man er helt trist over at det slutter om lidt.

-Af Marie

 

Jeg ville ønske jeg var startet noget før. Min datter på nu 14 mdr. laver nu de første tegn efter vi er startet på tegn til baby.

-Af Johanne, der deltog på vores første kursus om Tegn til Hverdagen